FAQ/Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


De gemiddelde levertijd is 10-15 werkdagen. Onze producten worden rechtstreeks van de leverancier naar u verzonden. Door dit unieke bedrijfsmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten.


Is er een vertraging in de levertijd door COVID-19 (Corona Virus)?


Helaas hebben wij ook te maken met vertragingen in de productie en leveringen. Onze verkoopmedewerkers zullen hun uiterste best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Houdt u er rekening mee dat de gemiddelde levertijd langer is dan normaal (10-15 dagen). Dank u voor uw begrip!

 

 

De verwachte levertijd is verstreken, waar blijft mijn bestelling?


In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt in het leveringsproces. U kunt de status van uw bestelling controleren via de volgende link:


Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Wat zijn de verzendkosten?


Verzendmethode Kosten Levertijd

Gratis verzending Gratis 10-15 werkdagen


Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Wat moet ik doen?


Niet tevreden met uw bestelling? Het spijt ons zeer en we horen graag wat we kunnen doen om u tevreden te stellen. Stuur een e-mail naar info@layzee.nl en we zullen zien hoe we het zo snel mogelijk kunnen oplossen!


Waar kan ik mijn track & trace code vinden?


Wanneer uw bestelling is verwerkt en verzonden sturen wij u uw track & trace code via e-mail. De verwerking van uw bestelling duurt 24 uur.